PROJECTEN

Hieronder vindt u een selectie van projecten die we in de jaren hebben gerealiseerd.

Avila Beach Hotel

Avila Beach Hotel vaste waarde in Curacao. Al jaren lang een vaste relatie van Isocool NV afgelopen jaren diverse keuken aanpassingen voor de verschillende
restaurants gerealiseerd.

Rozendaels Restaurant

Koel en vriescellen, keuken en maaltijd en dranken uitgifte ruimtes zijn in 2021 geheel opnieuw door ons ingericht met moderne apparatuur en installaties.

Marinebasis Suffisant

Koel en vriescellen , keuken en maaltijd en dranken uitgifte ruimtes zijn in 2021 geheel opnieuw door ons ingericht met moderne apparatuur en installaties.

Curacao Medical Center (CMC)

Vanaf het jaar 2018 hebben wij in samenwerking met onze partner Metos de apparatuur voor de keuken, afdelingskeukens, restaurant en spoelkeuken geleverd, geïnstalleerd en onderhouden.

marine parera keuken2

Marine Parera

Voor het optimaal reinigen van de vuile vaat plaatsten wij een green & clean Multi Rinse Korventransport Vaatwasser van Electrolux. Zuinig ,snel en hygiënisch in gebruik. Voor perfecte hygiëne.

Caribbean Tuna International

In 2018 de complete installatie verzorgd van de koel en vrieshuis voor de verwerking en opslag van verse zeevis. De vers gevangen vis wordt hier verwerkt en gereedgemaakt voor de meeste horeca afnemers op Curacao en Bonaire.