OVER ONS

Een ervaren en gedreven team!

Met onze visie op werkmethodieken en uitgebreidt aanbod aan apparatuur brengen wij de prestaties van elke grootkeuken op een hoger niveau. Met al 25 jaar ervaring is Isocool DE grootkeuken specialist van Curaçao!

In professionele keukens worden elke dag topprestaties gevraagd. Bij Isocool zien wij het als onze missie om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en het rendement uit de professionele grootkeuken en spoelkeuken te verhogen. Dat doen wij met doordachte logistieke oplossingen, hoogwaardige producten en kundige installatie. De passie die wij hebben voor ons werk vindt u ook terug in onze hoogwaardige service.

Met oog op alle aspecten!

Of het nu gaat om de losse verkoop van apparatuur of om maatwerk, Isocool is de partij voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Wij hebben alles in huis om van uw grootkeuken een top keuken te maken en om de logistieke processen in uw spoelkeuken vlekkeloos te laten verlopen. Wij weten als geen ander waar het om draait in grootkeukentechniek en belangrijker nog: wat er speelt in úw wereld! Of het nu gaat om bedrijfsrestaurants, het onderwijs, de gezondheidszorg, retail, horeca of de marine, wij kennen de cruciale bedrijfsprocessen en spelen daar voortvarend op in.

Verantwoord Ondernemen

Wij weten de belangen van mens, milieu én rendement steeds weer op de juiste waarde te schatten. Zo brengen wij niet alleen innovatief maatwerk, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw grootkeuken en spoelkeuken.

Grootkeukentechniek door deskundigen

Isocool nv is op Curaçao al jaren uitblinker in de grootkeukenbranche. Met de ruime kennis en ervaring die wij in de projectenmarkt hebben opgedaan, kunnen wij u als horeca-ondernemer optimaal bedienen. Met losse apparatuur van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Van combi-steamers tot magnetrons en van friteuses tot gril- en bakplaten. Wat uw specialiteit ook is, wij hebben er de apparatuur voor.

Service van hoog niveau

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken moet u bij ons zijn! Isocool is uw totaalleverancier op het gebied van koude- en warmtetechniek. Wij denken mee met onze klant, brengen een op maat gesneden advies uit en verzorgen de installaties. Al ruim 25 jaar de beste service, het beste onderhoud voor uw grootkeuken op Curaçao.

Maatwerk oplossingen!

Wij leveren onder meer aan restaurants, hotels, lunchrooms, cateraars, bakkerijen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, overheidsinstellingen en penitentiaire inrichting in Willemstad en omstreken. Wij adviseren, ontwerpen, tekenen, calculeren, begeleiden, installeren en onderhouden keukens. Wij doen alles op dit gebied onder eigen bedrijfsvoering, zo houdt u alles onder één dak. Met als voordeel dat uw totaalproject niet vertraagt en dat al uw wensen goed worden vertaald.