Visbakfornuis-modellen

De situatie in winkel, bedrijf of verkoopwagen vormt het maatgevende uitgangspunt. Florigo visbakfornuizen worden gekenmerkt door maatwerk en flexibiliteit in vorm. Met de HR-Plus technologie bovendien extra renderend. Bijpassende roestvrijstalen milieu-geurfilterkasten leverbaar, als ook volledige installering door Florigo. Kortom, ook letterlijk maatwerk.

Visbakfornuis statiefmodel

De hoogste capaciteit

De start van Florigo en de start van de fabricage van visbakfornuizen gaan hand in hand. Van meer dan 60 jaar ervaring op dat terrein mag dus veel verwacht worden. Van oudsher heeft Florigo in de viswereld de naam van ‘het degelijke visbakfornuis met de hoogste bakcapaciteit’. Met de nieuwste HR-Plus technologie is dat zeker zo.

Visbakfornuis onderbouwmodel

Ribverwarmingssysteem

De gasuitvoeringen hebben een ingelaste naadloze stalen ketel (6 mm) met roestvrijstalen kruimelvanger en aftapkraan. Sinds de introductie van een nieuw ribverwarmingssysteem is de bakcapaciteit verder toegenomen, hetgeen met de HR-Plus ketels nog verder wordt verhoogd. Bovendien wordt de energie nog doelmatiger gebruikt en het milieu verder ontzien.

Spreekwoordelijke kwaliteit

De elektrisch uitgevoerde visbakpannen hebben een ingelaste roestvrijstalen ketel (3 mm) met roestvrijstalen kruimelvanger en aftapkraan. Het verwarmingselement is uitzwenkbaar. Van éénpans tot achtpans, de spreekwoordelijke Florigo-kwaliteit is in ieder model zichtbaar aanwezig.

Visbakfornuis statiefmodel met dubbele afzuiging en drie elektrische pannen

Elektronica heel ‘normaal’

Ook met betrekking tot andere verbeteringen heeft de tijd niet stilgestaan. Uitvoeringen met automatische oliefiltersystemen, elektronische temperatuur-regelingen en ontgeurings-filterkasten zijn voor Florigo heel ‘normaal’.         Voor directe en continue controle is de meet- en regelapparatuur boven de vispannen aangebracht. De bij de HR-Plus modellen beschreven snackcomputer is ook bij de visbakfornuizen in te bouwen. Bovendien is er ook ruimte beschikbaar voor de inbouw van ‘n verwarmde en/of gekoelde vitrine alsmede verlichting en disposablehouders.

Visbak oven curacao