Levens presenteert met trots een vernieuwde en uitgebreide Leventi SLiM ovenlijn. Combisteamers en bake-off ovens in één, die oplossingen bieden voor elke foodservice en retailtoepassing waar ruimte en laag energieverbruik essentieel zijn.

 

De SLiM ovens zijn voorzien van FOODCARE technologieën en zijn voorzien van het GREENLABEL. Samen met de praktische DIGITAL en uitgebreide MASTERMIND besturing (met standaard COMBIWASH) maken zij de SLiM een makkelijk te bedienen en onderhouden oven die tevens zorgt voor lage operationele kosten.

 

Compact maakt flexibel

Geheel nieuw zijn de Leventi SLiM  6 x 1/1/GN en 10 x 1/1 GN.

Compacte ovens met volledige capaciteit en complete uitrusting. De SLIM 1/1 GN ovens bieden 45% ruim-tebesparing (slechts 51,5 cm breed) en een enorme besparing op energieverbruik (tot 40% lagere aansluitwaarde).

De SLiM productlijn wordt gecomplementeerd met een vernieuwde SLiM 2/3 GN, de meest compacte uitvoering in het Leventi-program-ma. Een volwassen oven met volledige poten-tie en mogelijkheden, die invulling geeft daar waar de beschikbare ruimte het meest beperkt is. (Een oppervlaktebeslag van slechts 50×60 cm2!)

Bedieningsgemak: MASTERMIND of DIGITAL

Bij het gebruik van de Leventi SLiM draait alles om gebruiksgemak. Voor de bediening kan gekozen worden tussen de uitgebreide MASTERMIND computer, uitgerust met talloze innovatieve functies en de eenvoudigere DIGITAL computer. Beide computers maken het gebruik en de bediening van de SLiM makkelijk en overzichtelijk.

De DIGITAL ‘hand’bediening is vooral geschikt voor toepassingen waar de voorkeur is om bij elke baksituatie de oven naar eigen inzicht in te stellen en/of waar slechts enkele bakprogramma’s benodigd zijn.

De MASTERMIND ‘programmagestuurde’ bediening biedt, naast alle functies die ook de Digital bediening heeft, vele handige extra’s die het werken met een SLiM nog een- voudiger maken en de toepassingen en de mogelijkheden van het werken met de SLiM verder uitbreiden. Ook hier  staat gebruiksgemak centraal. Als u geld kunt pinnen uit een geldautomaat, dan kunt u ook werken met de MASTERMIND computer; het principe is hetzelfde.

 

Compact tot in de allerfijnste details

De Leventi SLiM ovens zijn uitgerust met vele nuttige en handige functies en technieken die het gebruik van de oven nog praktischer maken. Onderstaand een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

Combiwash

Volledig automatisch reinigingsssyteem. Effectief, zuinig en veilig. Minimaal verbruik van water en zeep. (Standaard op Mastermind.)

Autoreverse ventilator

Links- en rechtsdraaiende ventilator, in 9 stappen instelbare ventilatorsnelheid en voldoende geleiderafstand voor de ideale luchtcirculatie.

Duurzaam & Zuinig

Alle SLiM ovens zijn voorzien van het GREENLABELwat staat voor een duurzame constructie en lage operationele kosten door minimaal verbruik van water en energie.

Kernvoeler

Standaard op alle SLiM ovens. 3 meetpunten garanderen de juiste temperatuur en perfecte bereiding. Ook voor Cook & Hold en Delta T op Mastermind.

Compact met vele smakelijke mogelijkheden

De Leventi SLiM ovens zijn voorzien van technologieën en functies die ervoor zorgen dat u alle denkbare producten volgens iedere methode kunt bereiden. Daarnaast wordt er voorzichtig en accuraat met uw producten omgegaan en is het eindresultaat zoals u dat wenst. De mogelijkheden zijn daardoor onbeperkt:

Vlees en Gevogelte

Grillen, bakken en braden met een sappig eindresultaat.

Vis en Schaaldieren

Zorgvuldig en langzaam koken, pocheren en garen.

Bake-off

Egale bakaard. Juiste kleuring en korst. Eventueel na rijzen.

Maaltijden

 Snel regeneren zonder uitdroging.

 Groenten

De constante stoomfunctie, nauwkeurig instelbaar, garandeert kleur en smaak.

Pizza en Snack

Snel en verantwoord, zonder gebruik van vetstoffen.

Download Brochure Leventi SLiM