Counter/eiland-modellen

De voordelen van deze modellen gaan veel verder dan uitsluitend de technische. De toepassing van (verlichte) koel- en/of warmhoudvitrines alsmede disposable-houders boven het bak- en werkgedeelte zijn handige, ruimtebesparende oplossingen. De overzichtelijke, gebruiks- en klantvriendelijke opstelling betekent in de praktijk: frituren, koelen en praten tegelijk. Vele varianten en afmetingen mogelijk.

Counterrange (bakzijde)

 

Andere klantbenadering

Het kenmerk van het counter/eiland-model is de ‘andere benadering’ van de klant. Terwijl bestellingen worden uitgevoerd blijft u doorlopend in contact met de klant. De voordelen daarvan zijn velerlei. Afhankelijk van de uitvoering en ‘routing’ binnen de zaak kan dit concept een ideale, praktische oplossing zijn.

Counterrange (laag model bakzijde)

Counterrange (laag model klantzijde)

Vitrine en bakwand bij elkaar

De snacks worden gepresenteerd en bewaard in een gekoelde en verlichte vitrine die aan de bovenzijde van de bakwand is ingebouwd. Alles gastvrij en zichtbaar aan de klantzijde en tegelijkertijd makkelijk uitneembaar aan de bakzijde. Met deze (gekoelde en halogeen verlichte) opstelling wordt bovendien voldaan aan de HACCP-regelgeving op dit gebied. Naast gekoelde vitrines is het, afhankelijk van de behoefte, mogelijk om verwarmde vitrines (of een combinatie van beide) te installeren evenals handige disposablehouders.

 

Islandrange (bakzijde)

Islandrange (klantzijde)

Fast-Food uitstraling

Ten aanzien van de mogelijkheden van de te gebruiken ketels, snackcomputers en andere inbouwapparatuur geldt hetzelfde als bij de wand- en HR-Plus modellen. Decoratieve panelen tenslotte, geven de counter/eiland bakwand een modern, strak uiterlijk dat daarmee bovendien een professionele ‘Fast-Food’ uitstraling krijgt.

Islandrange (laag model bakzijde)

De klant zelf aan het woord

Geen snackbar, cafetaria of fastfood zaak is hetzelfde. Overeenkomsten moeten vooral gezocht worden in de bakwanden. Die zijn vaak van Florigo. Als we de eigenaars zelf aan het woord laten, heeft ieder zo z’n eigen ‘zwak’ voor Florigo. Of ze nu in Amsterdam zitten, in Bladel of in Zutphen. De één roemt de kwaliteit en levensduur, bij de ander is de hoge bakcapaciteit favoriet. Ook het gemakkelijk reinigen, met het oog op maximale hygiëne, scoort hoog en niet in de laatste plaats oprecht advies en service.

 

florigo banner