Wand-modellen

De bakwandmodellen behoren van oudsher tot de kern van het assortiment van Florigo. Wat betreft de technische kenmerken is er zondermeer sprake van een zeer hedendaags product. Het modulaire systeem maakt praktisch elke samenstelling, maat en afmeting mogelijk. Bovendien, zoals vrijwel alle andere installaties en modellen, leverbaar in gas of elektrische uitvoering.

Individuele wensen

Voor elk type bakwand, ook counter/eiland- en HR-Plus-modellen, geldt dat de indeling wordt afgestemd op de wensen van de klant. Iedere snackbar/cafetaria-eigenaar of -eigenares heeft immers eigen ideeën. Naast individuele wensen is er vaak ook behoefte aan design- en/of technisch advies.

 

Bakwand basismodel

Adviseren bij keuze

Het maken van een definitieve keuze is door een breed scala aan apparatuur en de vele (naadloze) inbouwmogelijkheden niet eenvoudig. Dat wordt nog eens versterkt doordat bakwanden niet per sé ‘recht’ maar ook in hoekvorm uitgevoerd kunnen worden. Daarom wordt na een eerste verkenningsfase via een gecomputeriseerd AutoCAD systeem een concept-tekening geproduceerd waarin de oorspronkelijke ideeën van de klant duidelijk zijn terug te vinden. Als de uitvoering vast staat, kan met de productie begonnen worden.

 

U-profiel bakwand.

Kwaliteit voorop

Het handelsmerk van Florigo is kwaliteit: al meer dan 60 jaar het beste product in de markt maken. Dat betekent dat Florigo voortdurend investeert in personeel en in apparatuur. Tevens worden de technische mogelijkheden door innovatieprogramma’s ten volle benut. De op de computer ontworpen bakwanden worden in een moderne fabrieksinrichting door vakmensen geassembleerd met behulp van de nieuwste CAD-CAM gestuurde metaalbewerkingsmachines.

 

Hoek-profiel bakwand

Fabrikage in eigen beheer

Het beste product in de markt betekent automatisch de beste materialen en inbouwapparatuur. De frituurketels, het ‘hart’ van elke bakwand, worden volledig in eigen beheer gefabriceerd. Er is keus uit rechthoekige ketels met 1, 2 of 3 manden. De ronde ketels zijn er in verschillende maten met een uiteenlopende doorsnede. Verder is er naast de HC-ketel nu ook de Hoog Rendementsketel met 2 of 3 manden; kijk voor uitgebreide informatie bij het hoofdstuk HR-Plus modellen.

 

Elektrisch bistro wand-model

Toenemend gebruikersgemak

De toepassing van steeds meer elektronica in bakwanden leidt in de praktijk tot een sterk toenemend gebruiksgemak. Het Florigo filter- en aftapsysteem is voorzien van een krachtige pompinrichting met een volledig geïsoleerd en verwarmd leidingcircuit. Roestvrijstalen filter- en aftapladen completeren het geheel. Samen met ingebouwde vetfiltersystemen, snackcomputers met timers, koel- en/of warmhoudvitrines en disposableshouders is bediening dermate eenvoudig geworden dat iedereen al snel met een bakwand overweg kan. Dit resulteert in een constante hoogwaardige kwaliteit van uw snacks en frites.

      L-vormig model