Ubert Kippengrill / Rotisserie

Bij een kippengrill / rotisserie draait het om langzaam roterende kippen, braadstukken en andere grillspecialiteiten voor het oog van uw klant. De blik van de klant wordt automatisch geleid naar de beweging en de onweerstaanbare geur. Naast de visuele capaciteiten van een rotisserie zorgt deze ook voor een perfect grillresultaat. Het product wordt telkens bedropen met zijn eigen vocht wat zorgt voor onovertroffen sappigheid en smaak.

Rotisserie in alle soorten en maten

De rotisserieën van Ubert hebben een nostalgische uitstraling en zijn tegelijkertijd voorzien van de meest moderne technieken zoals programmering, quartzstralers en schoonmaaksystemen. Naast de welbekende kip zijn er ontelbare vleesproducten geschikt voor bereiding in een (horeca-)grill. Denk aan spareribs, rosbief, beenhammetjes, vleeswaren, wild en gevogelte. Maar ook het grillen van vis behoort tot de mogelijkheden.

Ons totale leveringsprogramma van rotisserieën en de kippengrill bestaat uit meer dan 65 verschillende modellen en afmetingen. Weten welke het beste bij u past?

ubert-rotisserie-convex

ROTISSERIE CONVEX

zelfreinigende_convex

ZELFREINIGENDE CONVEX

ubert-top-line

TOP LINE

ubert-feuer-und-flamme-vlammenwand

FEUER UND FLAMME

ubert-expo-rotisserie

EXPO ROTISSERIE

ubert-infrarood-rotisserie

INFRAROOD ROTISSERIE

ubert-schoorsteengrill

SCHOORSTEENGRILL

ubert-onderstellen-onderkasten1

ONDERSTELLEN- EN KASTEN

Foodequip heeft een breed assortiment aan kippengrillen en rotisserieën. Bovenstaand assortiment toont de verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld kip grill in het zich van de klant, dan kan een beetje spektakel geen kwaad. De Feuer und Flamme heeft aan de achterzijde een spectaculaire vlammenwand, die direct in het oog springt bij de klant.

De zelfreinigende convex zorgt op hygiënische manier, dat telkens aan het eind van de dag de kippengrill zichzelf volledig reinigt. De combinatie van steamer en kippengrill maakt de zelfreinigende convex te gebruiken voor allerlei heerlijke gerechten.

 REF : ZANZIBAR

beuk isocool ubert equipent horeca apparatuur curacaoubert-grill-kippen-grill-7ubert-grill-kippi-vol CURACAO APPARATUUR HORECA ISOCOOLubert-curacao-beuk-isocool-horeca-equipent-hoereca-apparatuur-isocool-nl-1ubert-curacao-beuk-isocool-horeca-equipent-hoereca-apparatuur-isocool-nl-2

brochure-ubert-feuer-flamme-nederlands-isocool-nc