Metos Grootkeukens en Spoelkeukens - Combisteamers, System Rational

Zó werkt het in de grootkeuken

Tijden veranderen en de grootkeuken verandert mee. Nieuwe inzichten en talloze productinnovaties maken de grootkeuken niet alleen professioneler, maar ook steeds intelligenter. Ook bij Metosstaan we niet stil. Met onze visie op moderne werkmethodieken en onze uitgekookte apparatuur brengen wij de prestaties van de Nederlandse grootkeuken op een steeds hoger niveau. Daarbij weten wij de belangen van mens, milieu én bedrijfsrendement voortdurend op juiste waarde te schatten en onderstrepen wij het belang dat wij al jaren hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen in de grootkeuken.

Metos Combi-steamers, System Rational

Een klasse apart in de wereld van de moderne grootkeukenapparatuur zijn de Metos Self Cooking Centers. Slimme combi-steamers die koken op het hoogste niveau mogelijk maken. In de intelligente grootkeuken van vandaag hoort deze extra chef-kok helemaal thuis! Wij bij Isocool laten u graag kennis maken met de vele mogelijkheden die de combi-steamers u kunnen bieden.

NIEUW: Metos SelfCookingCenter XS, profklasse in klein formaat

Het nieuwe SelfCookingCenter® XS – ons intelligente kooksysteem in klein formaat – past in elke keuken en is dankzij de verfijnde installatie-oplossingen zowel geschikt voor frontcooking-ruimtes als voor een specifieke afdeling in de restaurantkeuken. En natuurlijk krijgt u altijd ook de beste kwaliteit, zoals u dat gewend bent. Koken met het SelfCookingCenter® XS betekent werken zonder compromissen: 100 % capaciteit,100 % kwaliteit, 100 % intelligentie.

LEES MEER >

 

 

U kookt met alle 5 zintuigen. De nieuwe Metos-Rational SCC 5-Senses doet dat ook.

 U kookt met alle 5 zintuigen. De nieuwe Metos-Rational SCC 5-Senses doet dat ook.

Of er een kooksysteem bestaat dat uw maaltijden altijd precies bereidt zoals u ze wilt hebben?
Dat u inspireert en u bevrijdt van vervelende routinematige werkzaamheden?
Waar u op elk moment van op aan kunt?
Dat alleen dat doet wat u wilt?

Ja. Met het nieuwe SelfCookingCenter® 5 Senses hebben wij zo’n kooksysteem voor u ontworpen. Een kooksysteem dat u altijd perfect ondersteunt.

Het SelfCookingCenter® 5 Senses is wereldwijd het enige kooksysteem met 5 zintuigen. Het kan voelen, herkennen, mee vooruitdenken, van u leren en zelfs met u communiceren. Deze nieuwe Metos combi stoomoven is het resultaat van 40 jaar onderzoek naar bereidingsprocessen. Het is ontwikkeld door koks voor koks. Samen met voedingswetenschappers, natuurkundigen en ingenieurs hebben wij de kwaliteit van de gerechten, efficiëntie en kookintelligentie voor u op een hoger niveau gebracht. Een niveau dat voordelen biedt die u beslist zult waarderen