Met al ruim 20 jaar ervaring mogen wij ons bij Isocool de enige echte grootkeuken specialist van Curaçao noemen.

Met onze visie op werkmethodieken en onze uitgekookte apparatuur brengen wij de prestaties van elke grootkeuken op een hoger niveau.

In de professionele keuken worden elke dag topprestaties gevraagd. Bij Isocool nv zien wij het als onze missie om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en het rendement in de professionele grootkeuken en spoelkeuken te verhogen. Dat doen wij met logistieke oplossingen. Met hoogwaardige producten. Met service en onderhoud. En vooral met passie. Of het nu gaat om de losse verkoop van grootkeuken apparatuur, spoelkeuken apparatuur of om projecten met maatwerk, Isocool nv is de partij voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Wij hebben alles in huis om van uw grootkeuken een topkeuken te maken en om de logistieke processen in uw spoelkeuken vlekkeloos te laten verlopen.

Als onderdeel van de Ali Group behoren wij zelfs tot de top. Hierdoor weten wij als geen ander waar het om draait in grootkeukentechniek en belangrijker nog: wat er speelt in úw wereld. Of het nu gaat om bedrijfsrestaurants, het onderwijs, de gezondheidszorg, retail , horeca of de marine, wij kennen de cruciale bedrijfsprocessen en spelen daar met grootkeuken- en spoelkeukentechniek voortvarend op in. Daarbij weten wij de belangen van mens, milieu én rendement steeds weer op de juiste waarde te schatten. Zo brengen wij niet alleen innovatief maatwerk, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw grootkeuken en spoelkeuken. Door de nauwe samenwerking met alle 75 bedrijven uit de Ali Group heeft u toegang tot een breed scala aan grootkeuken apparatuur en spoelkeuken apparatuur met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.

 

Lees meer >