Welkom bij Gamko

Marktleider in professionele koelingen voor horeca.

Onze Dealer op Curaçao kunt u alles vertellen over Gamko

Gamko bestaat al meer dan 55 jaar en is toonaangevend in de branche als het gaat om de productie en levering van moderne en betrouwbare kwaliteitskoelingen aan de horeca. De laatste jaren heeft de productie in Etten-Leur zich verder gespecialiseerd in barkoelingen voor bier en frisdrank. Gamko is een ISO9001 en ISO14001 gecertificeerde onderneming.

gamko curacao bar inrichting horeca apparatuur equipment isocool curacao (6)

Milieubewust ondernemen is voor Gamko van groot belang. Onze gehele bedrijfsvoering vindt milieubewust plaats, hetgeen blijkt uit het voldoen aan de ISO14001-norm. Door ook onze innovaties hierop af te stemmen, hebben we bereikt dat onze professionele drankenkoelingen vanaf 2012 groener en dus aanzienlijk energiezuiniger en vriendelijker voor het milieu presteren. Uiteraard met behoud van de hoogwaardige functionaliteit en betrouwbaarheid die u van Gamko kent.

gamko curacao bar inrichting horeca apparatuur equipment isocool curacao (10)

Sinds de introductie van onze FLEXBAR, biedt Gamko bijzonder veel mogelijkheden voor het inrichten van een complete baropstelling voor uw horecalocatie. De FLEXBAR- koelsegmenten kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van glaslades en -deuren. Door dit te combineren met gekleurde EQUAL-LED verlichting realiseert u op een vrij eenvoudige wijze een unieke en complete (cocktail)bar met kosmopolitische uitstraling. Met de ongeveer 140 verschillende bouwstenen van de Flexbar kunt u, letterlijk en figuurlijk, alle kanten op.

gamko curacao bar inrichting horeca apparatuur equipment isocool curacao (9)

Hebt u een vraag , neem dan contact op met onze betrouwbare partner Isocool nv. Zij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

Bel: Isocool (+5999) 5613322 tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar: info@isocoolnv.com

Gamko produceert en levert professionele koelingen voor horeca.

Gamko is toonaangevend producent en leverancier van professionele koelingen voor horeca en levert over de gehele wereld. Vanaf de oprichting in 1958 is Gamko uitgegroeid tot een internationale onderneming, die zich met name concentreert op het produceren, verkopen en onderhouden van een compleet assortiment professionele koelingen.

gamko curacao bar inrichting horeca apparatuur equipment isocool curacao (12)

Kwaliteit uit Nederland

Met een eigen productiehal inclusief researchafdeling in Etten-Leur produceert en levert Gamko producten die zijn afgestemd op de wensen en kwaliteitseisen van de horecabranche anno nu. Aspecten als design, functionaliteit, klanttevredenheid en milieu spelen daarbij een grote rol. Gamko is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd.

Het moderne productieapparaat staat garant voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en omdat de productie in Nederland plaatsvindt, kent Gamko daarnaast uiterst flexibele levertijden en bent u verzekerd van een Hollands kwaliteitsproduct.

Gamko: internationale speler met wereldproducten

Gamko heeft een eigen exportafdeling met een wereldwijd dealernetwerk zo als de Firma Isocool op Curaçao en eigen verkooporganisaties in de Benelux, in het Verenigd koninkrijk en in Frankrijk. Onze verkooporganisatie voor Nederland levert een compleet programma aan koelapparatuur voor met name de horecabranche, zoals:

gamko curacao bar inrichting horeca apparatuur equipment isocool curacao (4)

• een uniek modulair (cocktail) barsysteem (FLEXBAR)

• flessenkoelingen met of zonder glasdeuren

• koelingen als bovenladers

• flessen- en/of glazenvriezers

• bierkoelers

• transportabele partykoelers 

• koelwatertanks

• biertapinstallaties

• RVS-werkbladen

• koelingen voor fusten en/of kratten

• separate koelmachines (splitopstellingen)

• inbouw flessenkoelers en -vriezers

• koelvitrines (food)

• koel- en vriescellen

Wet en regelgeving

In al haar activiteiten en gedragingen zal Gamko blijvend voldoen aan de van toepassing zijnde wetten, regelgeving en andere eisen die de organisatie onderschrijft (waaronder de eisen die betrekking hebben op de milieu aspecten van de organisatie). Daarnaast volgt Gamko de gedragsprincipes van haar aandeelhouder, die zich er op richten om de hoogst mogelijke normen van zakelijk gedrag te volgen.

Milieu

Milieubewust ondernemen is voor Gamko van groot belang. Onze gehele bedrijfsvoering vindt milieubewust plaats. Gamko is ISO14001 gecertificeerde onderneming. Gamko richt zich binnen de levenscyclus van professionele koelingen op vier aspecten, te weten:  het materiaalgebruik, de productie in onze fabriek, de periode van gebruik op uw locatie en de uiteindelijke afvoer. Al deze aspecten zijn van invloed op ons milieu. Gamko heeft zichzelf ten doel gesteld op alle aspecten een zo milieuvriendelijk mogelijk resultaat te behalen door continu te verbeteren. Door ook onze innovaties hierop af te stemmen, hebben we bereikt dat onze professionele drankenkoelingen vanaf 2012 groener en dus aanzienlijk energiezuiniger en vriendelijker voor het milieu presteren. Uiteraard met behoud van de hoogwaardige functionaliteit en betrouwbaarheid die u van Gamko kent.

Gamko ontzorgt

De servicedienst van Isocool staat voor een vakkundige installatie en is, 7 dagen per week bereikbaar in geval van een storing. Een groeiend aantal afnemers besteedt de totale zorg van onderhoud uit aan Gamko en kan zo vertrouwen op continuïteit in goed gekoelde omzet.

Brochures

 Gamko Export List 2018 Isocool Curaçao

 

• Wilt u vrijblijvend meer gegevens , prijzen , maten enz. laat het ons weten mail dan naar  info@isocoolnv.com