Florigo Bakwanden.

 

Algemeen :

Florigo Frying Equipment is een toonaangevende specialist op het gebied van ontwikkeling en fabricage van frituurinstallaties. Het groeiende assortiment dat op betrouwbare wijze voortdurend aan de laatste stand van de techniek wordt aangepast, maakt Florigo Frying Equipment – verder kortweg Florigo genoemd – tot een zeer gewaardeerd leverancier van de fastfood-, snack- en cafetaria-branche, alsmede van (vis)restaurants en andere horecagelegenheden.

 Jarenlange ervaring :

Met tientallen jaren ervaring slaagt men er steeds beter in flexibele oplossingen aan te dragen, waarbij de situatie van de opdrachtgever telkens het uitgangspunt vormt. Florigo wordt geleid door de gebroeders Goes. Ieder doet dit vanuit zijn eigen specifieke discipline en verantwoordelijkheid, hetgeen in de praktijk bovendien tot synergie leidt. Anno nu is Florigo daarmee meer dan ooit het vooruitstrevende en betrouwbare familiebedrijf – Floris Goes senior startte de onderneming in 1951 – dat steunt op know how, innovatie, loyaliteit en motivatie.

 Optimaal frituren :

Het frequent moderniseren van het eigen machinepark, cad- ontwerpprogramma’s en computertechnieken alsmede vakkundig opgeleide medewerkers met kennis van frituurproducten en hedendaagse warmte- èn koeltechnologie, staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct: een bedrijfszekere installatie die optimaal frituurt!

 Hoogste keuringseisen :

Wat betreft rendement en veiligheid zijn de kwaliteitslabels Gastec-QA Hoog Rendement (HR) en Schonere Verbranding (SV) veelzeggend. Aan de hand van de laatste stand van de techniek is men er bij Florigo in geslaagd een frituuroven te ontwikkelen die aan die hoogste keuringseisen voldoet.

Gekoppeld aan Florigo’s spreekwoordelijke betrouwbaarheid is er nu een product beschikbaar dat niet voor niets “HR-Plus” wordt genoemd. Een frituurketel die zich door zijn hoge bakcapaciteit gekoppeld aan een besparing op gasverbruik, ongeacht subsidieregels, snel laat terugverdienen. Iets dat ook aan de Gasunie niet ongemerkt voorbij ging. De (gas)energiebesparing leidt bovendien tot een verlaagde NOx uitstoot die past binnen de milieumaatregelen.

 Uitstekende reputatie :

Testprogramma’s voor apparatuur èn eindproducten worden in de demo-ruimte binnen het eigen, goed toegankelijke, fabriekspand afgewerkt. Ten behoeve van installatie, service en onderhoud beschikt Florigo over een eigen, speciaal afgestemd bedrijfswagenpark.

Het is dan ook voor de hand liggend dat Florigo met zoveel ervaring, met zoveel kwaliteitsbesef en met zo’n uitgekiend assortiment, nationaal en internationaal een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.

Modellen:

Klik hier voor Florigo Wand-model

Klik hier voor florigo Counter/eiland-model

Klik hier voor Florigo HR-Plus-model

Klik hier voor Florigo HR-Plus solo unit

Klik hier voor Florigo Visbakfornuis-model

Klik hier voor Florigo Technische specificaties

Opties:

Klik hier voor Florigo Flotronic snackcomputer

Klik hier voor Florigo Vetfiltersysteem

Klik hier voor Florigo Active Triple Filtration filtersysteem

 

 

 

 

 

• Wilt u vrijblijvend meer gegevens , prijzen , maten enz. laat het ons weten mail dan naar  info@isocoolnv.com