Professionele Electrolux 700 & 900 Kooklijnen

 

De 700XP & 900XP lijnen biedt een volledig aanbod van nieuwe eigenschappen. Deze lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de grote en middelgrote keuken.

 

Electrolux 700 lijn

De 700XP lijn biedt een volledig aanbod van nieuwe eigenschappen. Deze lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote keuken.

De 900XP lijn biedt een volledig aanbod van nieuwe eigenschappen. U kunt kiezen voor een enkel apparaat voor uitbreiding van uw bestaande keuken of een klantgerichte totaal opstelling zoals u altijd wilde hebben.

Door de flexibiliteit van het modulaire ontwerp zijn verschillende opstellingen mogelijk: topmodellen voor plaatsing op een onderkast of als brug of hangende opstelling, of vloermodellen op stelpoten, op wielen, op een roestvrijstalen sokkel of een bouwkundige opstorting. U kunt kiezen voor een enkel apparaat voor uitbreiding van uw bestaande keuken of een klantgerichte totaal opstelling zoals u altijd wilde hebben. Innovatieve, groene oplossingen met een hoge productiviteit.

Download brochure Electrolux  of  klik hier

Picture 175